Een ode aan de verbeelding

Over
het project

53 unieke appartementen in het centrum van Delft

In Delft verrijst bij de oude binnenstad en naast de hypermoderne Spoorzone, Huis van Delft. Met daarin 53 markante, unieke woningen, een Innovation Gallery, een auditorium en een sterrenrestaurant. Huis van Delft is uitstekend bereikbaar, naast het station, parkeergarages en uitvalswegen. Wonen in Huis van Delft is wonen in een tijdloos icoon op een droomlocatie.

Bekijk het woningaanbodLees meer

Een icoon voor de stad

Dankzij de prominente aanwezigheid van de TU Delft, de hogescholen en overige onderwijsinstellingen, is Delft een stad met een groot potentieel. Minstens zo belangrijk is de plek waar de pioniers van vandaag en morgen elkaar én de inwoners van de stad kunnen ontmoeten en inspireren. In Huis van Delft, dat als een ode aan de verbeelding op de kop van de Spoorzone verrijst, komen werelden samen. Een iconisch gebouw met karakter. Op de begane grond van Huis van Delft komt de Innovation Gallery van de Gemeente Delft, TU Delft, TNO, DSM, IHE Delft, Deltares, Royal Delft, Hoogheemraadschap Delfland, Royal HaskoningDHV en Reinier de Graaf Gasthuis, waar in open ruimten kennis en ideeën gedeeld worden. Er komt tevens een fraai auditorium en een sterrenrestaurant. Op de begane grond wordt door Studio Job Smeets een uniek kunstwerk van 2.000 m2 gerealiseerd. Job Smeets is de meest invloedrijke kunstenaar van deze tijd, die wereldwijd exposeert en ook daarmee o.a. volgens Forbes tot de absolute top behoort.  De tweede tot en met de vijfde verdieping zijn gereserveerd voor  53 woningen. Een aantal woningen heeft een loggia en één of meer buitenterrassen, uitkijkend over de stad. In Huis van Delft krijgt wonen een nieuwe dimensie met een standaard die uitzonderlijk is.

Wonen in Huis van Delft is wonen in het centrum van Delft: een tijdloos icoon op een droomlocatie.

Wonen in Huis van Delft is wonen in het centrum van Delft: een tijdloos icoon op een droomlocatie.

quote

kansen zien,
kansen creëren en het onmogelijke mogelijk maken, dit zit in het dna van delft.

Zij aanzicht van Huis van Delft

Toekomstgericht wonen - Wonen in Huis van Delft is wonen in het centrum van Delft: een tijdloos icoon op een droomlocatie.

toekomstgericht wonen

Huis van Delft is ontworpen als een modern, tijdloos icoon op een droomlocatie. Het gebouw heeft een heel eigen karakter en is bedoeld voor bewoners die kwaliteit en liefde voor detail herkennen en waarderen. Wonen in Huis van Delft wordt een bijzondere beleving omdat hier sprake is van een gebouw, dat in alle opzichten gericht is op de toekomst: met  hoogwaardige afwerking en technologische innovatie. De appartementen in Huis van Delft worden op een energiezuinige manier verwarmd en gekoeld, door gebruik te maken van bodemenergie. Daartoe worden op een diepte van ruim 300 meter boringen uitgevoerd tot in de juiste bodemlaag. Een leidingsysteem verbindt de koude en warme bronnen met elkaar. Afhankelijk van het seizoen kan het water van de ene bron naar de andere worden gepompt. In de zomer wordt koud water opgepompt uit de bron en na koeling teruggepompt in de warme bron. In de winter wordt het warme grondwater naar boven gepompt en door een warmtepomp verder verwarmd tot een behaaglijke temperatuur.
De duurzaamheid van het gebouw wordt ook onderstreept door EPC 0,4, dat wordt gerealiseerd door WKO-installatietechniek, uitstekende isolatie, H++ double met zonwerend glas, PV-panelen en een deugdelijk ventilatiesysteem. Goed voor het milieu en passend bij deze tijd, en daarmee ook gericht op de toekomst.

Afwerking appartementen

Kenmerkend voor Huis van Delft is de luxe afwerking van de verschillende ruimten, zoals bijvoorbeeld de voordeuren van notenhout-fineer, de raampartijen – schuifpuien of elektrische verticale schuiframen, plafondhoogten, betegeling van buitenruimten, etc. De wanden van verschillende verdiepingen kunnen voorzien worden van moderne, tot de verbeelding sprekende afbeeldingen, gecombineerd met iconen uit de Delftse canon.

Wonen in Huis van Delft is wonen in het centrum van Delft: een tijdloos icoon op een droomlocatie.

vandaal makelaardij

Voor informatie over de appartementen kunt u contact opnemen met Van Daal Makelaardij, met Jacqueline Papendrecht of Jan Paul van Daal, te bereiken via
info@huisvandelft.nl of
telefonisch (015) 2127300.